Жасанды интеллектті пайдалану негізінде банкроттықты болжауға сыртқы аудиттің әсері - Алимбекова, Г.А.; Еспергенова, Л.Р; Досманбетова, А.С. (My University, 2023)
Әр түрлі қаржылық коэффициенттерді қолдана отырып, банкроттықты проекциялау тақырыбына арналған көптеген жұмыстар бар. Ал мемлекеттік аудиттің бұл процеске қалай әсер ететіні туралы жұмыс мүлдем жоқ деуге болады.
Keywords: аудит; жасанды интеллект; аудиторлық қорытынды